Βιογραφικό

Νικόλαος Δ. Χριστοφοράτος MD,MsC

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΜASTER ΣΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ-ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΞΕΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΟΥ ΠΟΝΟΥ

ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

 Ο ιατρός Χριστοφοράτος Νικόλαος γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κεφαλλονιά.Είναι πτυχιούχος Ιατρικής σχολής απο το 2003 και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος απο το 2004.

Ειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών Λαικό και εξειδικεύτηκε στην ορθοπαιδική αθλητιατρική και τις σύγχρονες επανορθωτικές χειρουργικές τεχνικές.Μέρος της ειδικότητάς του ολοκλήρωσε στα νοσοκομεία ΚΑΤ(κλινική μικροχειρουργικής χεριού) και Παίδων Παναγιώτης και Αγλαία Κυριακού(παιδοορθοπαιδική κλινική).Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στα μεταβολικά νοσήματα των οστών-οστεοπόρωσης της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της ορθοπαιδικής την 25/2/2015 μετά απο εξετάσεις στην ειδική επιτροπή του υπουργείου υγείας.Εκτοτε δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας,του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης,της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού.

 

Αποποίηση ευθυνών
Οι πληροφορίες που περιέχονται εδώ είναι για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως ιατρική συμβουλή. Θα πρέπει πάντα να συμβουλέυεστε τον ιατρό σας.